Berättelser om Mats Kardell

Vi kommer att publicera utvalda minnen av Mats som skickats till oss. Vill du skicka ett bidrag så gör du det via vår kontaktsida eller på vår Facebook

Med vänlig hälsning!

Katarina

 

”Lillen”s historia om Mats!

Historien är publicerad i bloggen och du kan läsa den här!

 

 

Jakobs berättelse om Mats

Jag har starka minnen av Mats som liten påg i Skåne där familjerna från Sundsvall brukade spendera sina somrar. I Höllviken där jag växte upp fanns på 80 talet ett klassiskt byggargym, beläget i fritidsgårdens källare. Som liten grabb brukade vi smyga ner och kolla på de stora killarna som tränade. En dag när jag och några kompisar tar oss ner så ser jag till min stora förtjusning att de satt upp en tavla på Mats! Jag dröjer mig kvar och när jag blir tillsagd att vi inte får vara där så säger jag till högt och tydligt: – Det där är min kusins man. Alla i lokalen fnyser och säger, -Eller hur… Stick nu…

Bara någon vecka efter denna händelse kommer Mats och Cia ner för att hälsa på och jag berättar om händelsen för Mats. Mats är iskall… In i bilen så sticker vi säger han… Ner på gymmet. Mats går rakt in med mig i släptåg. Han går in i lokalen och alla stannar upp. – Tjena grabbar säger han. Allt bra? Det här är min frus kusin…

Annan rolig kuriosa om Mats:

Jag har agerat hantel åt Mats när han skulle på en uppvisning i Skåne och behövde pumpa upp sig. Jag hängde och slängde och han lyfte, antagligen utan ansträngning.

Jag var kung ett helt år för att jag badade med Mats på stranden framför alla i min klass. Mats kastade runt mig i vattnet och jag flög som en vante…

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”56″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]