Få Mats Kardells biografi redan i augusti!

Nu drar det ihop sig. Alla filer är nu på tryckeriet och boken anländer i skiftet juli/augusti. Så småningom ska den gå att beställa i alla bokhandlar, såväl de fysiska som nätbokhandlarna. Det betyder att om man går in i sin lokala butik så kan de beställa hem den men det tar några dagar och officiell release blir det inte förrän någon gång en bra bit in i augusti. Men de listiga beställer den redan nu så kommer jag att förbereda försändelsen och packa boken direkt från pallen när den anländer. Då får du boken i början på augusti, först av alla.

Boken är tjusig och inbunden i hårdpärm med skyddsomslag, den har en sextonsidig fotoinlaga i färg och är på drygt 300 sidor. Om jag får säga det själv så är den snygg och luftigt formgiven (tack Daniel Krigh!) och de som har fått smygläsa boken har slukat den.

Så här beställer du: Sätt in pengar via bankgiro 5314-0653

eller använd Swish 0708204400.

Ange namn och fullständig adress. Obs, skriv bara efternamn eller initial vid förnamn (t ex K Johnson) om Swish maximala antal tecken (50 st) inte räcker till. Bankerna tillåter ofta 100 tecken.

Pris: 200 kr per bok.

Enhetsporto oavsett antal böcker du beställer: 40 kr.

Om du beställer boken från utlandet, skicka ett meddelande via MatsKardellBoken på facebook  och ange land så kollar jag porto.

Med andra ord:

1 bok 240 kr

2 böcker 440 kr

3 böcker 640 kr osv.

På summan du sätter in fattar jag hur många böcker du vill ha, så det behöver du inte skriva.

Frukterna av Mats och mitt slit i drygt tre år kommer alltså snart. Can’t wait!