I boken pratar Mats såklart om de människor som korsat hans väg i livet och en av dem är dansaren Nils-Albert Eriksson från After Dark. Jag kontaktade honom för att se om han hade foto på sig och Mats tillsammans, men tyvärr hade han inte det. Hans svar var så fint och med hans tillåtelse publicerar jag det här:

Mats Kardell After dark Nils-Albert

Foto: Nils-Albert, Privat

Hej Katarina

Jag är så tacksam att du hörde av dig och berättade om vad som kommer att stå i boken. Mats är en så fantastisk människa att han är värd all uppmärksamhet som finns. Han har alltid varit en varm och öppen kille som bjudit väldig mycket på sig själv. Under en lång period var han en av världens främsta kroppsbyggare men det steg honom aldrig till huvudet, utan han har alltid varit samma trevliga grabb på gymmet.

Att ha fått bli bekant med Mats är en otrolig gåva som jag är tacksam för. Genom åren har jag försökt att hålla kontakt lite nu och då fast det har inte alltid varit så lätt. Han har ju hållit sig borta under långa perioder men sedan helt plötsligt har vi fått kontakt ingen. Det som grämer mig är att jag inte har något foto på honom och mig tillsammans vilket hade varit jätteroligt att ha. Men jag tror aldrig att vi har fotats ihop så det är ju omöjlighet att få tag på.

Med vänlig hälsning

Nils-Albert