Polisjournal

Polisjournal

Det blir en del journalläsning under arbetet med boken. Mats framstår i vissa protokoll som en ganska kaxig person, kan man säga. I kontrast till den lugne och kloke Mats som jag känner. Dock, den där glimten av att vara lurig och full i fan, den tycker jag är intakt.

I nedstående journal från 2006 har Mats varit stökig i en lägenhet och polis har tillkallats (polisernas namn är borttagna):

Mats Kardell Polisjournal bodybuilding bodybuilder doping bok biografi 2015 träning kost(…) Kardell ligger då på magen i sovrummet till vänster med en cigarett i mungipan.

Polis 1 ber Kardell att synliggöra sina händer som är dolda under kudden samt svara på om det är Mats Kardell. Polis 1 tydliggör att det är dags att lämna lägenheten och att han är avvisad från Stigbergssgatan. Polis 1 står då bakom Polis 2.

Kardell flyger då upp ur sängen blixtsnabbt mot patrullen och skriker ”ta mig om ni kan” samtidigt som han bröstar upp sig.(…)

1 kommentar

  1. När jag skulle börja arbetade som väktare i Tranås varnades jag för Mats. Han skulle vara aggressiv och jäkligt svår att ha och göra med.
    Helt tvärtom!! Mats var otroligt medgörlig, sa man till honom att det är bra nu och att han inte får göra si eller så lyssnade han. Jag har spenderat många timmar med honom och lyssnat på historier om hans liv och dom vänner som han umgicks med under sin karriär. Vilka historier och vilket liv, både fyllt med glädje och sorg. En fantastisk man med en otrolig historia. Jag ser fram emot boken.

    Svara

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *