Ägg, det är bra mat!

Mats Kardell kylskåp ägg doping

Idag har jag varit i Mjölby hemma hos Mats och fortsatt intervjuandet. Det går stadigt framåt, minnen ploppar upp om allt från relationer med vänner och tjejer till hur hans extrema dieter ledde till att han inför sitt första EM låg i fosterställning med kramper samtidigt som han hetsrökte Glenn eftersom han hade hört att det var så bra att röka då det höjer förbränningen. Med anledning av hans dieter frågade jag om jag fick ta ett foto från hans kylskåps inre, så som det ser ut idag alltså. Jodå, det fick jag. Det fotot illustrerar fint det lilla utdraget ur boken som vi bjuder er på här:

Ägg var en viktig beståndsdel i min kosthållning. Exempelvis åt jag i tio års tid 25 ägg om dagen. Det blir 91 000 stycken bara under det där decenniet. Än idag äter jag en hel del ägg. Det är bra mat.

Katarina