Ett ordnat kaos med Kardell!

Mats Kardell bodybuilding bok doping

Under arbetet med boken stod det så småningom klart för mig att det blir lättare att gå igenom innehållet med Mats om det är korta kapitel. Vi maler ju texten fram och tillbaka i omgångar. Jag frågar, han berättar, jag antecknar och skriver ut, läser upp för Mats och justerar. Det blir då mer överskådligt med korta kapitel, enklare att ändra ordning på dem och så vidare. Jag tror också att det bli smidigare för läsarna, vill man bara läsa en kort stund så kan man alltid avsluta ett kapitel (det är ju så trist att sluta mitt i ett, tycker jag).

Några exempel på korta rubriker:

  • Pojkstreck
  • Silvermedaljen
  • Blodproppar

Några exempel på långa rubriker

  • SM i Solna och VM i Las Vegas 1984
  • Naken i en hiss, motorcykelentré och möhippa
  • Panikångest, hjärtrus och svullen testikel